Werken bij

 

Cross Media

 

Wil jij werken bij een groeiende en inspirerende onderneming?

Werken bij

 

Wil jij werken aan jezelf en je relaties in een leuke omgeving? Dan is werken bij Cross Media Nederland wat voor jou!

 

Wij vertellen je graag meer over wie we zijn en wat we doen. Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie. We helpen organisaties bij het bereiken van hun doelgroep en onze focus ligt dus op marketing, vakmedia, congressen en alles wat hierbij komt kijken. Samen gaan we hierbij voor de beste kwaliteit en de beste service.

 

Als werkgever is Cross Media Nederland interessant, omdat we gericht zijn op de ontwikkeling van het team: training en teambuilding staan dus hoog op onze prioriteitenlijst. We borrelen maandelijks en hebben geregeld een bedrijfsuitje. Enthousiast? Bekijk hier ons actuele vacatureoverzicht. Initiatief waarderen we zeer, dus wanneer jouw functie er niet bij staat, stuur gerust een open sollicitatie.

Vacatures

 

 

ACCOUNTMANAGER BINNENDIENST (INSIDE SALES)

Sta jij graag in contact met klanten? Heb jij gevoel voor sales? Ben jij commercieel ingesteld? Dan zijn wij een goede match!

Bekijk vacature

PROJECTMANAGER – CONTENT CREATIE

Voor onze verdere groei in 2021 hebben wij een ervaren projectmanager nodig. Iets voor jou? Lees snel verder om te zien of wij een match zijn!

Bekijk vacature

Bijbaan

 

Stagiair(e) / afstudeerder

Wij zijn op zoek naar een stagiair (periode september – januari) die zowel commercieel als administratief goed is onderlegd.

Neem contact met ons op

 

 

Stage

 

Accountmanager binnendienst

Wij zijn op zoek naar een stagiair (periode september – januari) die zowel commercieel als administratief goed is onderlegd.

Neem contact met ons op

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar talent voor onze organisatie. Wil je graag werken bij Cross Media Nederland?

Solliciteer direct

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.