Verkoopervaring &

 

marketingkennis

 

Voorzien in uw behoefte

Verkoop

 

Met meer dan 15 jaar aan verkoopervaring en marketingkennis zijn wij in staat om snel, vakkundig en goed voorbereid voor u aan de slag te gaan. Al onze accountmanagers zijn opgeleid om de behoefte van organisaties in crossmediale communicatieplannen door te vertalen.

 

 

Onze verkoopdiensten

 

Mediaverkoop en sponsorwerving is een specialistisch vak. Daarom kan uitbesteden een verstandige beslissing zijn. Uiteraard gaat u daarbij niet over één nacht ijs. U zoekt een representatieve partij die als ambassadeur van uw titel(s) optreedt en u ontzorgt. Bij ons is uw magazine, event of website in goede handen, zodat uw organisatie zich volledig op de content kan richten.

 

Onze aanpak is gericht op de lange termijn. Wij vinden het belangrijk dat een accountmanager de klanten begrijpt, goed informeert en advies geeft dat leidt tot de best mogelijke besteding van het beschikbare budget. Zo bouw je duurzame relaties tussen adverteerder en mediakanaal.

 

Wanneer u kiest voor Cross media Nederland, dan krijgt u een bevlogen team dat voor uw titel(s) aan de slag gaat. Ons team zorgt voor continuïteit, bewaakt de voortgang en houdt u up-to-date.

No cure, no pay

 

Wij staan voor onze dienstverlening. Daarom werken we op “no cure, no pay”-basis. Een ideaal model voor de exploitatie van vakbladen, consumententijdschriften, websites, congressen en evenementen.

 

Over kleinschalige of tijdelijke projecten (werving van abonnees, congresdeelnemers etc.) maken we graag maatafspraken met u.

Contact

 

Het aanbod van mediakanalen en de manier waarop deze in te zetten zijn veranderen continu. We verdiepen ons graag samen met u in uw doelstellingen om zo tot het beste advies te komen. Neem hiervoor contact met ons op via 010 742 1020 of info@crossmedianederland.com

 

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen zodat wij met u contact opnemen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.