Doelgroep

 

Werkzoekenden in de zorg

Bereik werkzoekenden in de zorg

Vacatures vervullen kan een uitdaging zijn. Sommige vacatures blijven terugkerend, omdat professionals binnen bepaalde specialismen schaars zijn. Aan de andere kant moet je als recruiter ook aan de lange termijn denken. De zorg verandert, functies veranderen en vergrijzing is in aantocht. Of je nu één vacature hebt of jouw organisatie voor werkzoekenden in de spotlights wilt zetten, wij helpen je graag verder met jouw wervingsvraagstuk. Via een breed scala van kanalen kunnen wij jou volledig ontzien bij het realiseren van jouw brandingscampagne.

Contact

Wil je meer weten over het bereiken van zowel de actief als latent werkzoekenden in de zorg? We informeren je graag over de mogelijkheden.

Contact

Magazines

De vakbladen voor zorgprofessionals bieden ruimte om met personeelsadvertenties en achtergrondverhalen over jouw organisatie zichtbaar te zijn.

Bekijk hier ons portfolio

Websites

Vacatures in de zorg kunnen goed worden uitgelicht op online vacaturebanken die gericht zijn op zorgprofessionals.

Bekijk

E-newsletters

Direct in de mailbox van actief en latent werkzoekenden? Hiervoor zijn vacature alerts en online nieuwsbrieven zeer geschikt.

Bekijk

Jouw boodschap

Een interview met medewerkers van jouw organisatie delen? Een video over een werkdag op één van jullie afdelingen? Dit is maatwerk en we helpen je graag met de productie.

Magazines

Websites

E-newsletters

Judith Goudzwaard

Senior Accountmanager

010 - 742 19 40 Stuur email

Nieuwsbrief

Inschrijven

Wil je op de hoogte gehouden worden van de mogelijkheden om werkzoekenden in de zorg
te bereiken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!