Doelgroep

 

Professionals in het sociaal domein

Bereik professionals in het sociaal domein

Managers, beleidsmakers, adviseurs, gemeenteambtenaren, psychologen, sociaal en maatschappelijk werkers uit het sociaal domein blijven graag up-to-date door vakkennis op te doen tijdens congressen, met het lezen van vakbladen, via websites en online nieuwsbrieven. Alle toonaangevende vaktitels en een breed aanbod aan congressen hebben wij in ons portfolio. We geven je graag advies over de juiste mix van media en events om deze doelgroep te bereiken.

Contact

Benieuwd hoe je deze doelgroepen kunt bereiken? We spreken de mogelijkheden graag met je door.

Contact

Magazines

Zichtbaar zijn voor jouw doelgroep? Door gebruik te maken van het bereik en het betrouwbare karakter van vaktijdschriften breng je jouw organisatie onder de aandacht.

Bekijk hier ons portfolio

Online

Wil je online zichtbaar zijn bij deze doelgroep? Bekijk de websites en nieuwsbrieven in ons portfolio waarmee professionals op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Bekijk

Events

Jouw product, dienst of kennis face to face delen? Kom direct in contact met jouw doelgroep als standhouder op een van de events.

Lees meer

Jouw boodschap

Zoek je hulp bij het ontwikkelen van hoogwaardige content om te delen met jouw doelgroep? Wij helpen je graag.

Bekijk de voorbeelden

Magazines

Online

Events

Lindy Broekmans

Accountmanager

010 - 760 73 21 Stuur email

Nieuwsbrief

Inschrijven

Wil je op de hoogte gehouden worden van de mogelijkheden om professionals in het sociaal domein te bereiken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!