Doelgroep

 

Fiscalisten

Bereik de fiscale professional via betrouwbare vakmedia

De (bedrijfs)fiscalist, belastingadviseur, accountant en fiscaal studenten blijven graag up-to-date via betrouwbare media. Online bevinden zij zich maar al te vaak op verschillende vakwebsites, per mail ontvangen zij dagelijkse updates en per post worden ze wekelijks op de hoogte gehouden van ontwikkelingen binnen hun vakgebied via vakbladen. We geven je graag advies over de juiste combinatie van mediakanalen, zodat je jouw doelgroep in het fiscale vakmedialandschap zo effectief mogelijk bereikt.

Contact

Wil je meer weten over de doelgroep(en) of de mogelijkheden? We informeren je er graag over.

Contact

Magazines

Wekelijks op het bureau van de fiscalist verschijnen kan gemakkelijk via verschillende vakbladen. Op de hoogte blijven van de vakinformatie is een must voor fiscalisten.

Bekijk hier ons portfolio

Online

De fiscalist via websites en online nieuwsbrieven bereiken? Dat kan! Op deze manier weet je precies hoe vaak jouw uiting bekeken is. Of het om het vergroten van de naamsbekendheid gaat of om het delen van inhoud, er is een geschikt kanaal voor iedere boodschap.

Bekijk

Fiscalisten werven

Nederland telt ruim 12.000 geregistreerde fiscalisten, maar hoe bereik je die? Er zijn veel verschillende mogelijkheden en voor elke vacature is een andere optie raadzaam. Wat is het beste voor jouw vacature?

Lees meer

Jouw boodschap

Content voor jouw product of organisatie ontwikkelen? Wij helpen je graag.

Lees meer

Magazines

Online

Tim Lansbergen

Senior Accountmanager

010 – 742 10 22 Stuur email

Nieuwsbrief

Inschrijven

Wil je op de hoogte gehouden worden van de mogelijkheden om fiscalisten te bereiken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!