Zichtbaar zijn voor

 

jouw doelgroep

 

Door slim te adverteren

Doelgroep bereiken

 

U wilt uw doelgroep bereiken op het juiste moment en via betrouwbare vakmedia. Wij helpen u graag bij de selectie van de juiste mediamix. Bekijk hier onze mediadatabase voor het complete overzicht van ons portfolio en selecteer op doelgroep, tarief, formaat en verschijningsdatum.

Zichtbaar zijn voor je doelgroep

 

Of u de naamsbekendheid van uw organisatie wilt vergroten of juist wilt laten zien wat uw meerwaarde is van uw organisatie voor uw doelgroep door middel van contentmarketing, onze vaktitels bieden u het platform. Een overzicht van onze merken, print- en online mogelijkheden vindt u in onze mediadatabase. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op.

Personeel werven

 

Heeft u een lastig vervulbare vacature? Of wilt u uw organisatie als werkgever onder de aandacht brengen? Zowel in gedrukte media als online biedt ons portfolio legio mogelijkheden om uw toekomstige werknemer te bereiken. Bekijk onze kanalen in onze mediadatabase en bel of mail ons voor advies op maat.

Ontmoet uw doelgroep

 

Nieuwe relaties opbouwen? De relatie met uw huidige klanten verdiepen? Onze events bieden dé setting voor een live ontmoeting met uw doelgroep. Profileer uzelf als expert middels het organiseren van een workshop, of benadruk uw toegevoegde waarde op onze informatiemarkt. Bekijk onze database voor een overzicht van onze events. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op voor meer mogelijkheden.

Overzicht titels

 

Onze mediadatabase biedt het complete overzicht van de mediakanalen die we vertegenwoordigen. Bekijk hier de mediadatabase. Wilt u uw plannen liever bespreken in een persoonlijk gesprek? Neem contact met ons op.

Contact

 

Het aanbod van mediakanalen en de manier waarop deze in te zetten zijn veranderen continu. We verdiepen ons graag samen met u in uw doelstellingen om zo tot het beste advies te komen. Neem hiervoor contact met ons op via 010 742 1020 of info@crossmedianederland.com

 

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen zodat wij met u contact opnemen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.