In gesprek met Avinash Ramdutt

In gesprek met Avinash Ramdutt

Bij deze stel ik me graag voor. Mijn naam is Avinash Ramdutt, 28 jaar en woonachtig in Schiedam. Hier woon ik mijn hele leven en sinds een jaar of 4 ook samenwonend met mijn vriendin. Ik ben in november gestart bij Cross Media als accountmanager en heb er veel zin in om hier mijn ervaringen uit te breiden en zoveel mogelijk te leren binnen deze branche.

Hiervoor heb ik op de Hogeschool Rotterdam gezeten, waar ik de opleiding Commerciele Economie heb afgerond (en in jaar 2 samen met collega Dyron Bijl heb gezeten). In 2014 geslaagd en aan de slag gegaan als junior accountmanager. Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor de schrappresentatie en omzetontwikkeling voor diverse A-merken binnen de Media Markt, Blokker en Makro. Een hele creatieve en commerciële functie waarbij ik altijd op pad was en in contact stond met diverse klanten en vestigingen.

Nu heb ik ervoor  gekozen om in een compleet nieuwe branche aan de slag te gaan. Ik heb heel veel zin om nieuwe kennis op te doen in deze nieuwe uitdagende baan. En dankzij een andere bekende collega Miletson kon ik al snel op gesprek bij Cross Media.

Voor mijn klanten ben ik zeer gedreven, commercieel ingesteld en servicegericht. Ik ben graag in contact met verschillende accounts en mijn voldoening haal ik uit het overtuigen van bestaande en potentiële klanten van onze diensten en producten.

Op persoonlijk vlak vind ik het leuk om te koken, fitnessen en reizen. Doordeweeks zo gezond mogelijk eten, maar in het weekend ook af en toe wat minder. Doordeweeks sta ik regelmatig in de sportschool en help ik mensen met fitness – en voedingsschema’s om hun sportieve doelen te bereiken. Daarnaast hoop ik graag zoveel mogelijk van de wereld te zien. Afgelopen zomer ben ik dan ook voor het eerst naar Azië (Thailand) geweest. De volgende verre reis wordt naar Zuid-Amerika, dus als iemand daar al ervaring mee heeft hoor ik dat graag!